books i like

å spise blomster til frokost. imorgen var jeg alltid en løve. tilstrekkelig vakkert. evig søndag. bare tanken på deg. idas dans. blodets bånd. vinterjenter. himmelstøv. bare spørr alice. ulveøyne. rimfrost. sønnavind. harry potter. engel uten vinger. vinterdansen. noe i meg er sterkere enn jeg er. onkel toms hytte. ikke uten min datter. regines bok.

10 kommentarer
  1. imorgen var jeg alltid en løve <3 tho. jeg har ikke lest den. Men har sett dramatiseringen av den.(den men hun der kjente fra det det programmet.. umm.) Må få lest den en gang.
   Veldig mange bøker jeg har hørt om og vil lese, men ikke har fått lest pga at det er litt vanskelig å få tak i bøker her.. ugh. (Og Harry Potter driver jeg å leser nå x3 Digger filmene, men har aldri lest bøkern, fordi jeg ikke egentlig er bitt av den basillen. Men har alle bøkene selv nå(biblioteksbøkene er ikke lesbare. mangler sider og ugh.))

  2. Du må nesten lese Kaja – Olav Gunnar Ballo –
   “Tjue år gamle Kaja tar livet sitt i Nice. Hun virket livsglad, og hun hadde planer for fremtiden. Hun hadde overvunnet anoreksiens klør. Hun levde. Boken handler om farens sorg og om hva som ble gjort i timene og dagene etter på. Boken går tilbake til vanskelige dager, fremskritt og et spesielt bånd mellom far og datter. ”
   OG Unbearable lightness – Portia de Rossi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg