Dagens kalenderluke!

God morgen! Dagens luke i julekalenderen er det jeg som har og dagens luke er…*trommevirvel*.. tøyetips! Kanskje ikke så interesant for alle, men når man driver med idrett er det viktig og lurt å tøye ordentlig ut for å unngå skader. Tøyemetodene under her er egentlig ment til dansing, men kan brukes ellers også. Jeg skulle gjerne ha vist dere enda mere tøying, kanskje jeg kan lage en videoblogg om det, hvis dere ønsker? Kaja stilte i alle fall opp som modell her også, tusen takk! Bildene under her forklarer seg for det meste selv, men jeg kan i alle fall fortelle litt om hva man faktisk tøyer.


Her tøyer man benet og siden av ryggen. Knærna skal ikke være bøyd og ryggen skal være rett, men lent mot siden.


Her strekker man magen, samtidig som man tøyer ryggen. Legg deg på magen, ak deg opp med hendene og prøv å presse hofta ned i gulvet.

Her tøyer man låret. Husk at rompa skal være nede i gulvet hele tiden, viktig! Man tøyer også litt rygg.

Spagatøvelse del 1: Her tøyer du det bakerste benet for å komme ned i spagaten. Sitt en del sekunder i denne posisjonen. Husk at kneet ikke skal over tærna, prøv å holde det 90 grader så mye som mulig. Etterhvert kan du flytte det bakerste beinet lenger og lenger bak.

Spagatøvelse del 2: Her tøyer du det fremste benet. Bildet sier vel seg selv, pass bare på å holde kneet strakt.


Og denne tøyemetoden kjenner vel alle til? Du tøyer i alle fall beina her også og husk at knærna ikke skal være bøyd. For å legge til litt ekstra kan man også prøve å ha så flat rygg som mulig når man utfører denne.

Hva synes du om dette innlegget?

8 kommentarer

Siste innlegg