blue walls
Hei! Det høres kanskje ikke så stort ut for dere, men idag har jeg gått i ordentlige bukser for første gang på nærmere to år! Jeg dro foresten hjem fra Capio, det ble rett og slett for tøft for meg og jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde klart å bli. Håper ikke jeg skuffer dere? I så fall beklager jeg veldig.

ps: lik gjerne siden til bloggen min på facebook HER, det hadde jeg satt stor pris på

8 kommentarer
  1. Du skuffer ikke oss, du skuffer ingen andre enn deg selv! Du skal kun tenke på deg selv, hvordan du tror du kan klare å gjennomføre, hva som skal til for at du skal bli frisk. Finne en behandling som passer deg!
   Det kommer nye sjangser, du var kanskje ikke klar akkurat nå men det kommer<3
   Kanskje det ikkje var det rette behandlingssted for deg? Og da må en finne noe annent. Jeg håper du får hjelpen du trenger og passer deg såfort som mulig, for jeg får inntrykk av at du er en fantastisk jente som fortjener bedre enn slik det er nå, for du skal klare det.
   Du er vakker, nydelig, spesiell og unik. Det finnes bare en slik (nydelig) skapning som er akkurat slik som deg her på jorden, og den ene vil vi ha!
   Sender masse styrkeklemmer <3

  2. Du hadde klart det, men spørsmålet er vel heller hvor motivert du er til å gi opp spiseforstyrrelsen. Du skuffer oss ikke. Det er kun du som kan kjenne på om det blir rett eller ikke. Ingen andre kan bestemme det for deg. Det er en lang prosess du må gjennom, og kanskje trenger du en annen type behandling enn de kunne tilby deg der akkurat nå. Uansett hva du velger, så håper jeg du tenker godt gjennom det, og at du klarer å finne den løsningen som er best for deg! <3

  3. du skuffer bare deg selv, elise.
   Jeg så deg aldri her, jeg kom hit på mandag, og jeg har en spiseforstyrrelse (anoreksia nevrosa) som nesten har drept meg, men allikevel selvom det er dødstøft her prøver jeg å bli. Om du prøvde ut capio etter mandagen denne uken, er det ikke sant at du har vært her.
   Vil dessuten at du skal vite at det er minst like tøft for alle andre, men her har du andre jenter som sliter med det samme som vil støtte deg og være her for deg. det handler litt om det også, å prøve, kjempe og stå på

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg