guns n roses

Hvordan går det med deg fine fine? Det går mye, mye bedre! Det er en så sinssykt herlig følelse og jeg føler at jeg lever igjen.
Hvordan blir det å gå i klasse med de som er en del år yngre? Jeg tenker egentlig at det skal gå helt fint. Kjenner noen fra dansingen og jeg tror det blir et fint år!
Beskriv deg som person? Impulsiv og kreativ. Ønsker at alle rundt meg skal ha det bra. En av de som ler høyest, men som også kan være en av de roligste som stenger seg helt inn i tankene sine. Glad i å lese, skrive, danse, høre på musikk og være med venner. Jeg føler det er så vanskelig å skulle beskrive seg selv slik, fordi jeg har mange forskjellige sider som tilsammen utgjør meg, men jeg kan prøve litt til. Noen ganger føler jeg at jeg ikke strekker til, at jeg ikke er god/snill/sterk/flink/vennlig/omsorgsfull nok, andre ganger føler jeg meg ok akkurat der. Jeg liker å gjøre litt sprø ting, jeg liker å bli kjent med nye mennesker, jeg liker å sitte på en cafè alene, men også veldig glad i å feste. Jeg liker å diskutere alvorlige og type temaer, men jeg liker også å fortelle verdens tørreste vitser. Og der har du meg, eller i alle fall litt av meg.
Hva har gjort deg til den du er? Miljøet rundt meg og alle de erfaringene jeg har som jeg skulle ønske jeg aldri hadde fått. For ikke å glemme bøker, filmer og noen helt fantastiske mennesker.
B/p’er du like mye nå som før eller er det bedre? Det er så mye bedre at laeksjldnhb har ikke ord.
Hvilke diagnose(r) har du? Føler ikke for å dele de offentlig.

Hva er dine sommerplaner? Hytta, kanskje til utlandet en tur, være med venner og min aller siste innleggelse på barne/ungdompsyk.

Hva er du mest fornøyd med utseende ditt? Tror det må være øynene mine, de er grønne med en liten tynn brun ring rundt pupillene. Jeg har faktisk aldri møtt noen andre enn familien min som har slike øyne, så det er jo litt spennende egentlig. 
Hvordan har bulimien påvirket deg fysisk? Fått mye skader av den? Jeg har ødelagt noen tenner på grunn av syreskader som ikke kan fikses, jeg har hatt null energi, jeg har svimt av, jeg har vært svimmel, jeg har mistet synet plutselig i noen sekunder, håret har blitt tynnere, jeg har fått skikkelig tørr hud, uregelmessig hjerterytme, blemmer i halsen/svelget, hovent ansikt, syre som presser seg opp hele tiden og svir helt sinssykt, magesekken har blitt større slik at det skal enorme mengder til for at jeg føler meg mett, forstoppelse, blemmer på hender og stor jernmangel. Anbefaler med andre ord ikke bulimi.
Vil du få barn i fremtiden? Ja. 

Hva er dine safe foods? Smågodt, juice, riskaker, saftis og jeg kommer ikke på mere nå, men det er en del ting egentlig.
Hvor gammel var den forrige kjæresten din? Tre år eldre enn hva jeg er.
Du har forandret deg så mye i det siste virker det som? Nå vet jeg ikke om du sikter til utseende eller personlighet, men jeg har i alle fall mindre sykdom, selvdestruktivitet og negativitet i livet mitt for tiden, noe som gjør veldig mye med meg. Føler jeg har vært.. jeg vet ikke. Bare ikke helt meg selv i det siste, men likevel meg selv. Heldigvis har man hele livet på seg til å finne seg selv, eller å innse at man aldri finner seg selv, men at man alltid er seg selv bare i utvikling.
Stilmessig, hva er din største inspirasjonskilde? Har egentlig ingen personer eller ting som inspirerer meg. Men jeg elsker å gå i bruktbutikker og finne unike plagg og kombinere de med nye plagg.
Hva vil du bli når du blir “stor”?
 Hahaha, håper noen tror meg, men vill faktisk bli fengselsbetjent. For ikke å glemme at jeg vil drive med foto og tekst som sidejobb.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg