DIY

..rundstykker! God kveld! Jeg tror ikke at så mange av dere vet det, men siden jeg ikke kan spise ting med gluten i så er det himla dyrt å handle mat uten gluten på butikken. Det er også en av grunnene til at jeg som regel lager mat fra bunnen av, matvareprodusenter er så flinke til å stappe gluten i alt mulig rart, noe som virkelig er kjipt! Spesielt bakst er dyrt, men hei, hjemmebakt smaker uansett mye bedre? Derfor ble det hjemmelagde rundstykker til middagen i kveld og de har gått ned på høykant hos både kjæresten og meg. Noen lagde jeg uten noe topping, men de med topping er toppet med gresskarkjerner og maldonsalt, kjempegod kombinasjon!

Som dere kanskje har lagt merke til har jeg fått endret designet litt i dag og tusen takk til Eirin for god hjelp med det! Jeg vet ikke om dere husker det, men TV2 postet to artikler om meg for en stund siden som dere kan finne ved å klikke HER og HER. Jeg skriver der blant annet om en psykiatrisk døgnavdeling som heter Post A og dit skal jeg i morgen på en møte. De leste artiklene og ønsket å snakke med meg for å høre om hva de kan forbedre! Kjempefint at de tar tak i det, så det møtet i morgen gleder jeg meg faktisk litt til og jeg har veldig mye på hjertet. Så er det jo alltid koselig å se dem igjen også, de var jo en stor del av livet mitt i flere år.


Dette er før rundstykkene ble stekt, jeg glemte å ta bilder fra da de var ferdige. De ble veldig gode!

Lager du ofte mat fra bunnen av?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg