P O L E N

Hei! Åh, nå er det ikke lenge til vi drar! Jeg er snart ferdig pakket og klokken seks drar jeg til besteforeldrene mine. Verdens beste besteforeldre har nemlig 50 års bryllupsdag denne uken! Tenk det da, 50 år er faktisk veldig lenge å holde sammen med et annet menneske. Så i morgen blir det å stå opp klokken 04.30 for så å dra til flyplassen og derfor sover jeg hos dem så det er håp for at jeg skal klare å stå opp. De tar med seg nærmeste familie til Gdansk i Polen og vi blir der frem til lørdag. Gleder meg så mye!

Andreas skal være barnevakt for kaninen og katten min, så jeg slipper vertfall å være bekymret for dem. Det er jo selvfølgelig kjipt å reise fra han, men jeg blir jo ikke borte så lenge og det er egentlig bare sunt å savne hverandre innimellom. Vi var jo på Rhodos i mai, så noe stor reise blir det ikke på oss i sommer. Likevel blir det noen dager på hytta + en campingtur på oss og selv om det kanskje ikke høres så veldig stort ut så blir det kjempekoselig! Ting er jo hva man gjør det til selv og vi trives jo i hverandres selskap og også ute i naturen, så hvorfor ikke?

Men nå må jeg nesten pakke ferdig, jeg er ekspert på å være treg til å pakke. Bestevenninna mi og faren hennes hadde til og med veddet om hvor langt jeg hadde kommet med pakkingen haha!

Noe jeg burde sjekke ut eller få med meg i Gdansk?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg