GDANSK PT. |

Hei! I går kveld kom vi hjem fra en helt super tur i Gdansk i Polen med familien. Mormor og Besse hadde som sagt 50 års bryllupsdag og på selve dagen dems som var på fredag gikk vi ut på en restaurant og ble der vel egentlig en god del timer. Etter restauranten ble det en tur opp på hotellrommet til tante og onkel før vi tok turen videre til hotellrommet til fetteren min, Lena og babyen deres. Kvelden ble veldig fin og besteforeldrene mine ble kjempeglade for gavene som var felles fra oss alle. Vi ble også en mye mer spleisa gjeng etter den turen! Men likevel så var det så utrolig godt å komme hjem til Andreas igjen, jeg savnet han faktisk så mye at det gjorde vondt. Det ble en veldig stor gjensynsglede for å si det sånn!

Lørdagen måtte vi sjekke ut av hotellrommet klokkem 12 og vi vandret litt rundt før vi til slutt satte nesen mot flyplassen. Det ble ikke noe blogging de to dagene da det var så utrolig mye annet som skjedde. Har dere forresten hørt om escaping game? Hvis dere er i nærheten av et sted som har det anbefaler jeg på det sterkeste å prøve det! Man blir låst inn i et rom og man får en viss tid på å prøve å komme seg ut ved å løse forskjellige koder og kodelåser som er gjemt i rommet.

Gdansk må være et av de mest sjarmerende stedene jeg har vært! Vi bodde i gamlebyen med brostener omtrent over alt, masse fine hus med utrolig mange detaljerte og fine detaljer og åh, hit må man bare reise en gang i løpet av livet! Men mer om Gdansk kommer jeg tilbake til senere, nå tenkte jeg først og fremst å vise dere det første bildedrysset derifra.

Fine hus i hovedgata.

Utenfor flyplassen på veien hjem.

Ved kanalen med tante, grandtante, Lena, Wiliam og babyen deres Bjørn Wiliam.


Lillesøsteren min.

Verdens beste mormor og besse.


onkel og lille Bjørn Wiliam.

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg