Snøfall

Hei dere! Det er litt hektisk om dagen og i går hadde vi en danseprøve på skolen med en dans vi laget selv hvor temaet skulle være kontraster. Hun jeg var på gruppe med har sluttet på skolen så for ikke så alt for lenge siden måtte jeg starte helt på nytt. Siden jeg bare var en og alle de andre var tre på gruppe sammen så fikk jeg velge om jeg ville fremføre alene med læreren eller foran hele klassen. Egentlig hadde jeg tenkt til å fremføre kun for læreren, men i siste liten ombestemte jeg meg. Det var egentlig litt skummelt, men jeg må komme meg ut av komfortsonen noen ganger og det gikk faktisk ganske greit! Til tross for at jeg ikke hadde lang tid på meg og at dansen ble ferdig et kvarter før prøven så er jeg strålende fornøyd med karakteren! Dere kan se et lite snutt fra dansen på instagrammen min som står under bildene her. Det var fra en gjennomgang så det er litt halvhjertet dansing. 

I dag har jeg ikke vært helt i form med en hals som ikke ville spille på lag med meg. Veldig kjipt! Jeg skulle hatt en danseprøve i dag som jeg er veldig godt forberedt til så fikk jeg ikke tatt den. Vi hadde også en til danseprøve i går og det gikk litt skeis, det er så typisk for meg å surre til ting når jeg blir nervøs. Men nå er planen å slappe av litt og begynne litt på julebaksten. Dere hører fra meg i morgen og jeg håper dere har hatt en fin dag?

Jeg har forresten en instagram hvor jeg bare poster dansebilder og videoer så hvis noen vil følge meg der heter jeg @pirouetteintherain

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg