MITT 2K15 part one

Januar
Det nye året startet med en vellykket nyttårsfest hjemme hos meg og et nyttårsforsett om å bli veldig veldig mye friskere (noe jeg virkelig har gjort!). Bestie og jeg tok oss en tur til Sverige hvor vi handlet en del og vi fikk også møtt Linnea sammen! Jeg dro til Oslo en tur for å dra i bursdagen til Eva og koste meg masse der. Jeg møtte også han fine gutten over her tidlig i Januar som skulle vise seg å bli min kjæreste etterhvert og til og med samboer. Denne måneden var veldig fin!

Februar

Februar har jeg ikke så mange bilder fra, men er det noe jeg virkelig husker så er det vinterferien! Jeg og noen i familien tilbragte ferien på Gran Canaria og jeg koste meg veldig! Til tross for at ferien dessverre ble litt preget av spiseforstyrrelsen så ble den veldig vellykket og gikk mye bedre enn jeg hadde fryktet. Vi badet, solte oss, jeg leste ut flere bøker, dro på marked og spiste masse god mat.

Mars

I Mars ble jeg lagt inn på Capio Anoreksi Senter (ja, det skrives faktisk sånn, tro det eller ei). Noe som var svært svært vanskelig. Det var tøft med alle kravene de stilte, tøft med det jeg så på som gigantiske måltider, tøft med masse vektoppgang, tøft å være borte fra Andreas og bare tøft generelt. Det var også veldig tøft å måtte sette dansingen på vent det halvåret, dere skulle bare ha visst hvor mange tårer jeg gråt på grunn av det. På en permisjon fikk jeg dratt en tur til Rebekka, dratt på grilltur med Andreas og Anniken og endelig fått møtt Julia. 

April
Min kjære lillebror som plutselig ikke lenger var så liten konfirmerte seg denne måneden og det var en fin dag. Pappa, Andreas og jeg dro på hytta en tur hvor det faktisk var snø! Hjemme derimot var det veldig mye varmere. Jeg skrev også et innlegg som het “er jeg tynn nok til å være syk nok nå” som fikk en helt enorm respons. Tv2 publiserte innlegget + et intervju av meg i tillegg og lokalavisa publiserte et intervju. Allerede her hadde jeg kommet ekstremt langt etter slt for mange år med sykdom.

Mai

Frøken spontan her fikk plutselig lyst til å dra til syden. En morgen sjekket jeg restplasser, på ettermiddagen var Andreas overtalt og på kvelden dro vi til vakre Rhodos! Det var en helt superferie og vår første kjærestetur. Det var så mye vakkert å se på og vi brukte vel faktisk ingen av dagene hele uken til å bare ligge ved basseng eller strand. Dit skal vi tilbake! Jeg spiste også min første is der nede uten å kaste den opp på.. fire år? Det høres sikkert veldig rart ut for alle andre, men jeg sprakk omtrent av stolthet. Hjemme spiste jeg også på cafe og det ble en Oslotur på mamma og meg hvor jeg kjøpte nye stoler, nytt bord og en ny treningsshorts.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg