10 SPØRSMÅL – 10 SVAR

Hvor ser du deg selv om 10 år? Om 10 år har jeg først og fremst lyst til å være frisk. Ellers ser jeg for meg å være ferdig utdannet og i jobb, bo i et nydelig funkishus, være gift med Andreas, ha bil og lappen. Ellers håper jeg vi har et barn sammen, en hund, en kanin og at Molly ennå lever. Jeg håper også at jeg innen den tid har gikk ut en bok eller to, det er et ønske jeg har hatt så lenge jeg kan huske. På fritiden min ser jeg for meg at jeg danser på voksenkursene hos dansestudioet, trener på treningssenter, fotograferer og bruker tid i naturen med familien. Jeg håper også jeg har fått opplevd litt mer av verden. 

Hvilken egenskap setter du mest pris på ved deg selv? Denne var vanskelig, men jeg tror jeg må svare at jeg setter pris på at jeg alltid prøver å inkludere andre. Jeg hater å se at noen står på utsiden og prøver å gjør noe med det. Jeg kan jo gi dere ett eksempel? Da jeg var liten var det Kaptein Kid show på båten hvor det ble kastet ut godteri. Fordi scenen lå i bunn av trapper var det en gutt i rullestol som ikke kom seg ned og dermed bare måtte se på. Det første jeg gjorde etter å ha samlet inn godteri var å løpe opp til han for å gi han halvparten av mitt, noe jeg så på som den største selvfølge og kunne ikke forstå at de voksne roste meg for det. 

Har du noen flauser å dele? Haha, jeg kan jo dele den første jeg kommer på! Jeg ser dårlig og jeg går sjeldent med linser da det er ubehagelig og brillene mine ødela jeg i en dansetime, så nå har jeg bare noen billige fra Nille jeg bruker på skolen (de er alt for store for meg så de faller av, derfor bruker jeg ikke dem til vanlig). Dette resulterer jo i at jeg går rundt og ser dårlig til vanlig og dette fører til en del flauser. En gang skulle jeg bli hentet av en journalist etter skolen og jeg visste jo hvordan hun så ut. Så jeg satte meg inn i bilen, smilte og sa hei. Dama i bilen så veldig rart på meg tilbake og først da gikk det opp for meg.. jeg hadde satt meg inn i bilen til ei fremmed dame! Så jeg sa beklager og gikk ut haha. Egentlig synes jeg slikt er mer morsomt enn flaut (heldigvis). 

Favorittsitatet ditt? Telles utdrag fra et dikt? I så fall blir det utdraget “Under en uvant himmel vi ikke kan forstå, som barn som ligger stille mens føttene fortsetter å gå”. Åh, det treffer meg så hardt at jeg kunne ha skrevet flere sider om det! Ellers må det bli et sitat fra Harry Potter tror jeg: ?Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light”

Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Akkurat nå har jeg veldig lyst til å reise til et annet land på ferie. Åh, jeg trives så godt på reise og da klarer jeg også å legge vekk det meste av “bagasjen” min. Jeg føler meg fri rett og slett! 

Hvordan ser en perfekt dag ut for deg? Det er sommer og jeg våkner tidlig. Lager meg en god frokost med smoothie og nystekt ciabatta, for så å ture avgårde til trening. Etter trening tar jeg bussen ned til stranden hvor jeg bader, soler meg og spiser lunsj. Når det nærmer seg kvelden møter jeg venner på restaurant ute hvor vi sitter i sommervarmen med god mat og noe godt i glasset. Åh, slike dager er sååå fine! Eventuelt er jeg på Gran Canaria på det faste hotellet, spiser frokost på verandaen for så å ligge ved bassenget resten av dagen. Når solen forsvinner går jeg opp for å dusje og ordne meg, så drar vi på restaurant og avslutter kvelden på verandaen. Eventuelt en vanlig sommerdag på hytta, det er sååå fint! 

Hvordan ser soverommet ditt ut?

Det er ganske “plain”. Mye svart og hvitt, med personlig preg som bilder og litt pynt. Jeg liker det best sånn og sliter med å sove i et rom med masse “dill dall”.

Hvis du skulle blitt kjent, hva ville du vært kjent for? Jeg har egentlig ikke noe ønske om å bli kjent, men hvis det skulle vært for noe ville jeg at det hadde vært som forfatter. 

En liten hemmelighet om deg? Hemmelighet og hemmelighet.. jeg er ganske åpen av meg og de tingene jeg ikke deler ønsker jeg ikke å dele heller. Men jeg kan jo fortelle en ting jeg ikke tror jeg har sagt før? Til dåpen min fikk jeg en bamse av broren til Besse og kona hans, en liten hundebamse i samme rase som deres egen hund Sara. Denne bamsen fikk da også navnet Sara og den sover jeg med ennå. Hver eneste natt. Blir nok aldri for gammel til Saran min. 

På kjøkkenet er jeg? Glad og kreativ! Jeg eeeelsker å stå lenge på kjøkkenet for å lage en god og krevende rett, ikke minst å prøve meg frem til nye retter. Gi meg et glass rødvin og masse friske grønnsaker så er jeg i himmelen! Ikke minst er det så gøy å servere vegansk mat til folk som er så skeptiske og snakker stygt om vegansk mat, for så å høre etterpå at “dette var jo såååå godt!”. 

Håper du ble litt bedre kjent med meg 🙂

-Elise Amanda

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg