PIZZA & SOMMER

Jeg tror jeg holdt på å smelte bort i går, men åh så utrolig deilig vær! Det har blitt mye snakk om været i det siste, men er det noe rart da? Jeg storkoser meg! 

Egentlig hadde jeg planer om å trene før skolen i går, men så tidlig kom jeg meg ikke opp gitt. Før norskøkten i går hadde jeg en fremføring som de andre hadde da jeg var på Modum bad og den gikk egentlig helt ok. Norsktimen derimot var veldig grei! Vi skulle gå igjennom noen eksamensgreier, men de hadde vi allerede gått igjennom i historietimen, så vi spilte heller Gruble i lag med kategorier fra norskfaget. Veldig grei skoledag med andre ord! Da skolen var ferdig hadde jeg ett ubesvart anrop fra mormor og en melding fra Andreas så jeg sjekket det og det viste seg at mormor og Besse inviterte oss på pizza til middag! Så da ble det ikke noe trening i går gitt! Vi fikk lånt hundene til noen vi kjenner og lekt litt med dem på kvelden, så det var veldig hyggelig i alle fall! Man skal nok ikke se bort ifra at vi låner dem i kveld også!

Etter 1 time og 20 minutter søvn i natt (jeg har aldri vært en som sovner tidlig dessverre..) bar det avgårde til dyrlegen med Molly og nå ligger hun på observasjon. Det skal bli så fint å hente henne hjem om litt! Det var kun kastrering, men man blir jo bekymret uansett, det er jo lille bebisen min. Litt farge har jeg også fått i dag! Bestevenninna mi, Andreas og jeg solte oss en liten stund på verandaen nemlig. Jeg skal innrømme at jeg ikke akkurat er sjalu på de andre i klassen som er på skolen hehe. 

-Elise Amanda

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg