DYREPARKEN

Hadde jeg lyst til å dra til dyreparken igjen? JA. Var det et stort etisk dilemma? JA. 

Men jeg endte med å dra og hadde en fantastisk dag og jeg satt i tillegg igjen med en positiv opplevelse. I tillegg fikk jeg endelig se Kaptein Sabeltann-showet. Jeg var på det en gang da jeg var liten, men siden jeg ikke fikk sove på dagen så sovnet jeg på fanget til pappa 5 minutter inn i forestillingen. Denne gangen derimot holdt jeg meg våken, til tross for at jeg hadde vært våken i over 24 timer. Det var helt magisk! Anbefaler å se det neste år! Nora tok over leiligheten sin i Kristiansand samme dag (hun skal studere der i 5 år!) så det passet jo perfekt at vi kunne sove over der! Vi fikk også hilst på han ene i kollektivet og han var veldig hyggelig! Han ble faktisk med oss på IKEA dagen etter og satt på til Larvik også.

Angående dyrene i dyreparken ble jeg overrasket. Nå er det jo ikke til å stikke under en stol at dyr i fangenskap ikke er det optimale, men jeg tror likevel de har et nok så godt liv der. Dyrene hadde store områder og tilgang til både inne og utearealer. Områdene var store nok og publikum sin tilgang liten nok til at dyrene fint kunne trekke seg så lang unna oss menneskene at vi ikke så dem engang om de ønsket det. Noen av dyrene så vi heller ikke, nettopp fordi de hadde store varierte uteområder og vi begrenset tilgang. Det virket som at dyrepasserne genuint ønsket det beste for dyrene og flere tiltak var iverksatt slik at de kunne få utløp for sine naturlige instinkter. Jeg filmet litt jeg tenkte å vise dere senere, da får dere også høre om oteren Andrea som ble funnet forlatt som baby ute i det fri, men som ble reddet. 

Ellers i parken var det masse å gjøre. Jeg tok bobbane blant annet! Det var også store hinderløyper der, man kunne dra på sjørøvertokt med pirater på den sorte dame, besøke spøkelseshuset, barna kunne ta karuseller, det var teater i kardemommeby og der kunne man også ta trikken og gå inn i de forskjellige husene og så mye mye mer. Nora og jeg hadde en ganske så vellykket dag med andre ord! Det går forresten også an å kun kjøpe billetter til Kaptein Sabeltann slik jeg forstod det. Nå er det ferdig for i år, men da vet dere det til neste år eventuelt! 

-Elise Amanda

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg