ANTREKK + ASK ME ANYTHING

God kveld, god kveld! Akkurat nå sitter jeg nydusjet i sofaen hjemme og har nettopp spist kveldsmat. Jeg tester faktisk ut det å rulle håret inn i beltet fra en morgenkåpe for å få krøller. Har dere sett det? Jeg har sett flere videoer av det og det blir sååå fint! Man skal sove med det, men akkurat det er jeg litt i tvil på om jeg klarer. Det er jo ganske masse greier og det virker ikke særlig behagelig å sove med det. Eventuelt får jeg ta det ut før jeg legger meg og satse på at jeg sover rolig nok til å ikke ødelegge det. Jeg gleder meg iallfall til å se resultatet!

I mangel på bilder (jeg har noen fler på lager, men de er planlagt å brukes til andre ting..) blir det disse bildene jeg ikke er særlig fornøyd med. Men altså, man ser faktisk ikke bra ut på alle bilder og sånn er det bare. Nei, jeg er faktisk ikke superkomfortabel med å poste dem, likevel synes jeg det er viktig å vise dere andre sider enn full sminke og bilder som er nøye utvalgt. Jeg vet ikke om dere tenker over det engang, men det hender titt og ofte at jeg poster bilder uten sminke. Det er jo slik jeg går mest:)

Siden det er hundre år siden forrige spørsmålsrunde (den jeg svarte på med video er jo spørsmål som er flere måneder gamle), tenkte jeg at det kan være greit med en ny en. Svarene kommer på lørdag, så hvis det er noe du lurer på er det bare å spørre i vei!

 

 

 

Noe du lurer på?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg