ANTREKK, ISLATTE OG LILLA SYRINER

Her om dagen tuslet jeg ned til byen alene hvor målet var Espresso House. På veien ned gikk jeg forbi disse nydelige lilla syrinene jeg har gått forbi mange ganger før. Denne gaten her i Sandefjord er så vakker og syriner som vokser i en hage og lener seg over et hvitt stakittgjerde gjør det bare mye vakrere. Jeg vet ikke hva denne lille gaten heter, men det er uten tvil min favorittgate av de gatene i Sandefjord jeg har sett. Og lukten da dere! Åh, så godt syriner lukter!

Jeg måtte bare stoppe der, dra frem kamera, stativ og utløser for å ta antrekksbildene der. Solen var så skarp at jeg måtte ha øynene lukket da jeg tok bilder og satse på at jeg klarte å åpne dem rett før bildet ble fanget. Sommersolen altså!

Etter bildene gikk turen videre til dit jeg egentlig hadde satt nesen: Espresso House. Jeg bestilte meg en islatte med vaniljesmak og satte meg ut på et bord i skyggen. Egentlig ville jeg ha valgt solen, men siden jeg hadde med mac’en for å jobbe litt på den og redigere bilder ble det slik. Det er jo ikke akkurat lett å se skjermen i sollys. Varmt var det heldigvis og jeg koste meg skikkelig der for meg selv. Alenetid, redigering av bilder, iskaffe ved siden av meg og podcast på øret. Akkurat der og da føltes alt perfekt.

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om antrekket?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg