APRIL CARDIGAN OG DAGEN I DAG

Hei dere! Har dere hatt en fin uke så langt? Jeg skulle egentlig i behandling i dag, men det ble avlyst fra spis sin side, så da var det ikke noe å gjøre med det. Jeg skulle også kanskje møte ei venninne for en kopp kaffe i Tønsberg etter timen, men da får vi prøve på nytt igjen neste uke. Spis ligger nemlig i Tønsberg og venninna mi bor i Tønsberg, derfor ble det ikke noe av noen av delene. Det var egentlig ganske kjipt at det ble avlyst i dag, men jeg har i det minste fått gjort litt hjemme.

Ellers er jeg godt i gang med et nytt strikkeprosjekt, nemlig noe som har stått på strikkelista mi ganske så lenge! April cardigan fra Petite Knit begynner å ta form og jeg virkelig elsker designene hennes! Dessuten er hun utrolig dyktig på å skrive oppskrifter slik at de er lett å forstå og hun presiserer svært mye slik at det er vanskelig å misforstå. Denne cardiganen er vanskelighetsgrad 5 av 5 og det er utrolig mye å holde styr på på en gang, likevel har jeg ikke gjort en eneste feil og ei heller vært usikker en eneste gang. Åh, denne gleder jeg meg til blir ferdig altså!

 

 

 

Fargen ser litt grå ut på noen av bildene, men fargene er mest like i virkeligheten som på bilde nummer en. Jeg strikker denne i en tråd Drops kid Silk og en tråd Drops baby merino. Jeg ble først litt sjokkert da jeg mottok garnet, da fargene så mye likere ut på nett (den smellen har jeg gått på før..). Heldigvis blender de mye bedre enn jeg fryktet og det er synd jeg ikke får frem helt nøyaktig farge i virkeligheten. Knappene til denne er egentlig noen syyyyykt fine knapper, men siden de kostet 75kr pr knapp var jeg helt nødt til å finne et rimeligere alternativ. De var fine de også altså, men originalknappene er enda finere. Dere får se når den er ferdig!

 

 

 

 

Hva strikker du på?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg