ÅRSMØTE MED VENSTRE

Hei dere! I skrivende øyeblikk sitter jeg på et hotell i Telemark og er klar for avreise hjem igjen til Larvik. Dagen har blitt brukt til årsmøte her i Telemark med Vestfold Venstre og Telemark Venstre. Veldig spennende! Jeg er skikkelig gira på valgkamp nå og vil egentlig bare gjøre tusen ting på en gang! Vi var hele tre stykker på årsmøtet fra Vestfold Unge Venstre sitt styre, noe som er flott. Hvis du er interessert i Venstre eller Unge Venstre så er det bare å ta kontakt:)

Jeg er litt treg av meg så først i går kveld leste jeg gjennom sakspapirene. Egentlig er det lile så greit for hukommelsen min er så som så. Dermed hadde jeg husket mindre om jeg hadde begynt å lese før. Jeg tok litt bilder mens jeg holdt på i går og dem ser dere under her. Den ene katten vår er tidenes mest sosiale katt og som dere ser skulle hun bli med på alt haha.

Jeg skulle ønske at slike ting som det her ikke tappet så mye energi ut av meg som det gjør… men det er så absolutt verdt det! Jeg kommer til å kjenne konsekvensene i morgen, men det får nesten bare gå.


//Elise Amanda

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg