BACK TO THE GYM

Egentlig ville jeg skrive at det var så sykt deilig å være tilbake til første treningsøkt etter at det endelig åpnet igjen, men sannheten er at det var skikkelig dritt. Therese og jeg dro for å trene på et senter her i Sandefjord og utstyret der var veldig gammelt, i tillegg til at det var noe helt rart med antall kilo som stod på apparatene. Det endte faktisk med at vi ble så irriterte at vi dro. Og vi pleier alltid å ha skikkelig gode treningsøkter sammen hvor vi får kjørt oss skikkelig, samtidig som vi får skravlet og ledd.

Heldigvis oppdaget jeg et annet senter her i nærheten som jeg dro til og der likte jeg meg mye bedre! Men jeg merker at jeg savner Evo i Larvik altså haha. På senter nummer to fikk jeg kjørt en god, men litt kort beinøkt denne uken. Dette var jo så og si første gang jeg trente styrke på mange uker (det har jo vært stengt pga korona) og i mange dager etterpå slet jeg med å gå haha! Jeg var også en del bekymret for hvor mye styrke jeg hadde mistet, men det var ikke like ille som fryktet. Håper er å iallfall komme meg tilbake til der jeg var på kortest mulig tid. Vi får se hvordan det går:) 

 

 


Jeg måtte bare sjekke bicepsen hehe. Tidligere hadde jeg ikke antydning til en bul der engang, så det har vært en boost for selvtilliten å få mer styrke i armene. Dessverre er en del borte nå, men litt pump gjorde seg haha.

 

 

Liker du å trene?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg