BADING, BETENNELSE I KJEVEN OG UTETRENING

Reklame | WeAreFit

God sommer!! Endelig en sommerdag og første gang jeg ønsker dere en god sommer haha. Det har nesten vært 30 varmegrader i dag og det er så utrolig uvant, men jeg liker det! I dag har jeg faktisk vært på stranda sammen Therese og Vibeke en tur og jeg klarte faktisk å få litt farge. Ikke nok med det, men årets første bad ble også tatt! Ordentlig altså, men hodet under og hele pakka haha.

Det har vært litt labert med blogginnlegg i det siste, noe som egentlig ikke er så rart. Her om dagen kom jeg meg endelig til tannlegen etter smerter en del dager og infeksjonen i visdomstanna har spredd seg videre, så nå har jeg infeksjon i kjeven også.. Veldig gøy.. Det gjør himla vondt, så takk og lov for smertestillende sier jeg bare! Tiden fra virkningen går ut til jeg kan ta mer virker derimot som en evighet.

Men over til det blogginnlegget egentlig skulle handle om: trening! Jeg har egentlig kun trent styrke på senter, men jeg har lyst til å teste ut litt utetrening nå i sommer og det tenkte jeg å ta dere med på! Løping er liksom ikke helt min greie, da går jeg meg heller en fin tur. Men styrke ute har jeg hatt lyst til å teste ut en stund, uten å komme helt i gang. Heldigvis finnes det så mange inspirerende kontoer på Instagram, så etter å ha sett en del der tror jeg at jeg skal hive meg på jeg også!

 

Treningsgenseren er fra WeAreFit og den finner dere HER. Med koden 25eliseamandan får dere i tillegg 25% rabatt! Den sitter utrolig godt under treningen og så får den veldig mange ekstra plusspoeng for å være så fin hihi.

 

 

 

 

Hva slags trening liker du best?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg