BLACK FRIDAY, HUNGRY HEART & BABY

Oi, for en dag! Jeg hev meg i dusjen rett etter jeg stod opp, ordnet meg i en fei og føk avgårde til sentrum hvor jeg møtte Anniken for en kopp kaffe. Herlighet, Pumpkin spice latte på Hungry heart er den beste jeg har smakt med pumpkin spice! Vi ble sittende over en time å skravle før jeg skulle videre.

Ei annen venninne som også heter Anniken fikk barn for litt over to uker siden og jeg har gledet meg til å hilse på han selv lenge før man ble født hihi. Hos dem ble jeg en god del timer og det var utrolig koselig! Linus sovnet også på brystet mitt en stund og jeg smeltet helt. Jeg kom faktisk hjem for bare en liten stund siden.

 

 

 

Det er jo Black Friday i dag, noe som er umulig å unngå å legge merke til. Jeg tuller ikke når jeg sikkert har fått minst 5 mail i timen om forskjellige tilbud i løpet av dagen i dag. Det eneste jeg har kjøpt derimot er mat på butikken til middag i dag. Jeg regner med at en del har kjøpt litt mer enn hva jeg har hahah?

Jeg har jo som sagt shoppestop utenom julegaver, men det kan hende jeg klikker hjem noen julegaver i løpet av kvelden da jeg vet hva noen ønsker seg. Er det lov til å kjøpe julegave til seg selv forresten..? Spør for en venn. Neida, jeg skal ikke det altså. Har jeg shoppestopp på ting til meg selv så har jeg det.

 

 

 

 

 

Hva har du gjort i dag?

//Elise Amanda

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg