BULLET JOURNAL FEBRUARY | TRIANGLES

Jeg vet liksom ikke helt om jeg skal grine eller le over hvordan det går om dagen? Jeg prøver iallfall å komme meg gjennom hver dag så godt det lar seg gjøre. I dag har jeg hatt behandling og snart skal jeg avgårde en liten tur, jeg skal nemlig på trening, men før det skal jeg en tur innom Anni for å levere noen sokker jeg har strikket til henne. Så noe får jeg da til, så kan jeg heller prøve å fokusere på det fremfor alt det jeg ikke har fått til i dag (som dessverre er mye).

Jeg begynner å gå skikkelig tom for idéer til BuJo nå altså! Denne måneden ble temaet triangler av mangel på kreativitet hehe. Litt kjedelig tema, men det funker. For meg er det viktigst at BuJo er et funksjonelt verktøy i hverdagen min. Likevel, jeg liker jo at den skal være fin når jeg først skal ha den. Jeg tror jeg kanskje skal gå til anskaffelse av washi tape som jeg kan ty til når kreativiteten ikke strekker til.

 

 

 

 

Trianglene skal fylles med mål for måneden, men jeg ventet med å fylle ut til etter at bildene ble tatt. Det er rett og slett fordi jeg ønsker å ha månedens mål for meg selv.

 

 

Har du forslag til tema for mars?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg