BULLET JOURNAL MAY 2020

God kveld, kjære dere lesere! Jeg håper dagen i dag har vært god mot dere. Min dag har vært litt opp og ned, noe den ofte er. Likevel, det er bedre med opp og ned enn en dårlig dag. Nå skal vi heldigvis straks gå fellestur, så det skal bli godt å få kommet seg litt ut og få litt frisk luft!

Nå begynner det å bli en stund siden jeg dro frem min bullet journal.. i mellomtiden har jeg brukt planleggingsboken min flittig, men jeg skal innrømme at jeg har savnet bullet journalen min hehe. Derfor var det litt ekstra digg å endelig begynne på den igjen! Nå ble denne månedens tema laget veldig fort og det ble ikke så alt for bra, men det ble da iallfall noe..

Forsiden er ganske enkel med navnet på måneden, datoene for måneden og noen planeter og stjerner.

Ukeskalenderne er ganske enkle med ruter til hver dag og planeter i bakgrunnen. Herlighet så lang tid det tok med alle disse prikkene haha!

Under her skal jeg bruke sidene til å skrive ned mål for måneden og idéer jeg får til blant annet blogginnlegg. Målene mine har jeg ikke skrevet ned ennå da jeg nettopp har tatt bildene og ønsker å ha målene for meg selv haha.

Denne måneden ble utrolig kort, vanligvis har jeg jo med blant annet humørsporer og vanesporer også. Oi, det ble rart på norsk! Jeg er mer vant med de engelske ordene mood tracker og habbit tracker. Jeg har rett og slett ikke hatt overskudd til å lage denne måneden like lang som vanlig.

 

Driver du med bullet journal?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

3 kommentarer
    1. Jeg driver vel ikke med bullet journaling; men jeg har Mina Jacovsen sin, liker den veldig godt 😀 Du er flink som lager den selv, resultatet var nydelig!😍

    2. Lager mood tracker og en månedsoversikt med avtaler og mål hver måned, også varierer det litt hva jeg fyller resten av sidene med.

      Inspirerende å se de sidene du lager!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg