BULLET JOURNAL NOVEMBER| OHH DEER

November, herlighet hvor blir tiden av? Tiden har til og med flydd så fort at denne månedens bullet journal ikke ble begynt på før i november hehe. Flaks for meg at jeg har en personlig almanakk jeg også bruker, ellers hadde jeg vel vært helt på kjøret. Litt avhengig av å planlegge eller? Ganske mye hehe.. Månedens tema har vært planlagt en stund, men siden jeg hang litt etter *kremt* fikk jeg ikke gjort det så detaljert og nøye som jeg ønsker, men jeg ble likevel fornøyd! Temaet er da altså hjort, blomster og snøkrystaller.

Her er et teit bilde av meg som later som om jeg har gevir.

Klar for å se? Let’s go!

Forsiden ble jeg veldig fornøyd med hihi. Jeg liker godt å ha en oversikt over datoene hver måned, slik at jeg ser hvilken dato de forskjellige dagene faller på, så dette er noe jeg prøver å ha med hver måned. Dette er foresten første gang jeg har prøvd å tegne en hjort hehe.

Månedens mood tracker ble jeg veldig fornøyd med! Det er altså siluetten av en hjort som er delt inn i soner, en for hver dag. Så fargelegges den aktuelle sonen hver kveld alt ettersom hvordan dagen har vært.

Mål for denne måneden er skrevet ned på venstre side og til høyre ser dere et sitat. Dette sitatet synes jeg er så viktig. Å plukke seg selv opp med en gang og begynne på nytt. Man trenger faktisk ikke vente på en mandag, en ny måned eller et nytt år for å starte på nytt.

Kalenderne ser da altså slik ut, ganske enkle, men likevel fine og oversiktlige. Det synes ikke så godt, men stripen i midten, tall og ukedager er fargelagt over i lyseblått.

 

 

Hvordan synes du månedens tema ble og driver du med bullet journal?

 

 

//Elise Amanda

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg