BULLET JOURNAL OCTOBER | HAPPY HALLOWEEN

Ny måned og.. vent, ny måned? Neida, det er bare jeg som henger litt etter som vanlig. En annen måned og et nytt tema i min BuJo blir vel mer korrekt å skrive. Jeg har fått i oppgave av behandleren min å gjøre to aktiviteter hver dag, hvor den ene er en ting inne og den andre en ting ute. Aktiviteten inne kan være å strikke, løse kryssord, blogge, tegne eller lignende. Aktiviteten ute kan være å gå tur eller ta bilder for eksempel. Så i dag har jeg tatt disse bildene ute og nå sitter jeg altså foran tastaturet og blogger.

Det er jo ikke så mange dager igjen av oktober, vi er tross alt halvveis. Derfor blir det ikke store greiene denne måneden i BuJo’en, men jeg merker at det har vært skikkelig kjekt å få oversikt over dagene ned på papir iallfall! Det ble et tema og sider laget på veldig kort tid denne gangen her, men jeg håper og tror det kan bli litt bedre i november. Nå skal jeg iallfall lage meg en kopp te og se litt på serie før jeg tar kvelden.

 

 

 


Ei som luska rundt da jeg tok bilder, så da rakk jeg akkurat å knipse et bilde av henne før hun forsvant hehe. Fine gamle pusen min ♥

 

 

 

Har dere noen forslag for tema til november?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg