CAMILLA PIHL – CROCUS CARDIGAN

Jeg tar litt tilbake det om at ting gikk overraskende greit som jeg skrev i går, for i går kom det enda en smell og i dag også gitt. Men sånt må man nesten regne med eller for å si det på en annen måte: hvis dette her hadde vært lett og jeg hadde klart å håndtere ting på egenhånd så hadde jeg jo ikke trengt å være her. Etter en god del tårer og noen gode samtaler med personal og psykiater + en legeundersøkelse går det litt bedre. Det kom nok (les: det kom) ut masse spiseforstyrra bullshit fra min side, noe jeg ser utrolig godt nå som jeg har fått roet meg. Det er bare så himla irriterende at jeg ikke ser det der og da.

Uansett, siden jeg ble ferdig med Poppy-genseren min var det på tide å sette i gang med noe nytt og garn, pinner og oppskrift til Camilla Pihl sin cardigan Crocus har ligget klart en liten stund. Så i forrigårs fikk jeg det på pinnene og hei hvor det går! Jeg hater egentlig å strikke med så store pinner (Str 12 og 15), men for en utålmodig sjel som meg er det litt greit også, nettopp fordi det går så fort unna.

 

 

Jeg tror faktisk at jeg blir ferdig med den i løpet av morgendagen siden jeg strikker så himla mye hver eneste dag. Jeg har valgt noen andre farger og annet garn enn originalen, men jeg ble utrolig fornøyd med fargevalget og dette rimeligere garnet gikk veldig fint an å bruke. Jeg bruker Drops Melody, for de som måtte lure.

Når jeg forhåpentligvis blir litt flinkere til å strikke gleder jeg meg til å strikke ting i gaver, men enn så lenge er det kun votter jeg strikker som jeg vil gi bort da vottene er noe jeg blir veldig fornøyd med.

 

 

 

Tror du at den blir fin?

 

//Elise Amanda

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg