COLOR FANTASY DAY TWO

Dag to av reisen ble veldig fin, men jeg må nesten le litt av oss. For hvilke to var det som sovnet på lugaren fra ca klokken ett til rundt klokken seks? Joda.. Heldigvis skulle vi ikke på show før klokken ni den kvelden. Showet på dag nummer to var forresten SÅ mye bedre enn den første dagen. Jeg elsker jo slike show og ikke minst får jeg så lyst til å være på scenen selv. Dessverre kan jeg ikke synge for fem flate øre, så en slik jobb kunne jeg aldri hatt.

Vi satte oss på baren etter showet med noen Mona kjente og det var veldig koselig! Etterhvert bar det opp til lugaren, men jeg fikk ikke sove. Så da ble jeg liggende å se på en serie hvor man følger politiet i USA og CSI Miami til klokken tre på natten. Alt ik alt var det en veldig fin dag! Det eneste som var synd var at både badeland og spaet var fullbooket, så der fikk vi ikke vært.

Hils på Dolphin Parton haha:

 

 

Hils også på Tuna Turner:

Etter showet skulle vi ta noen bilder i promenaden og jeg fikk låne en nydelig kjole av Mona.

Så må jeg nesten ta med to linselus haha. Hun her så jeg ikke på bildene før etterpå.

Men hun her derimot haha! Jeg måtte sensurere ansiktet hennes siden det kom i fokus, men hun kom helt bort til meg og poserte ved siden av meg haha. Typisk ting jeg kunne funnet på selv om noen tok bilder. Venninna hennes derimot virket litt flau haha.

Tidligere på dagen var vi ute på dekk og jeg prøvde å sette opp mobilen i en karm for å ta bilde av Mona og meg. Plutselig kommer det noen ut og jeg tenker “nei åhh ikke nå, vi skulle jo ta bilder”, men så var det en sikkerhetsvakt som sier: “Skal jeg hjelpe dere å ta bilder, det så litt kronglete ut?” eller noe i den duren. Så tok han flere bilder av oss fra forskjellige vinkler. Det må jeg bare si, for en rå sikkerhetsvakt! Det satte vi veldig pris på hihi.

 

 

Er du også like glad i slike show som meg?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg