FINE KATTER, ANTREKK OG EN ROLIG DAG

God kveld! Her er klokken straks 23.00 og jeg ligger i sengen. I dag har vi egentlig bare slappet av på hotellet, jeg har nesten lest ut boken min og vi har vært ute for å spise middag. En ganske rolig og vanlig dag for oss her med andre ord! Guttene skulle se en fotballkamp etter middag, men jeg var så sliten at jeg rett og slett trengte å slappe av på hotellrommet haha. Det har egentlig vært så deilig med en rolig dag i dag, spesielt siden vi skal tidlig opp i morgen og vi har en del på planen.

Vi har også sett en gjeng med katter hvor noen av de var uvirkelig vakre! Jeg får ta med meg kameraet neste gang vi går forbi, så jeg får vist dere! Fy søren så lyst jeg har til å ta med spesielt den ene hjem!

Siden vi også har en del planer i morgen blir det også noe litt mer spennende å se for dere enn kun antrekksbilder. Solen går nemlig ned klokken 18 her og klokken 18.30 er det helt mørkt. Derfor er det litt vanskelig å ta bilder på kvelden som er da vi faktisk pleier å gjøre ting.  Men nå får jeg nesten sove for å være klar til i morgen. God natt fine lesere!

 

 

 

 

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg