DAGEN I DAG + ANTREKK + SVAR PÅ SPM

Åh, denne fredagen har vært fin så langt og det blir nok resten av fredagen også! Vi inviterte Sigurd på middag så nå sitter vi gode og mette i sofaen etter taco alle tre. Det er alt for lenge siden vi har hatt taco, noe som er rart for fredagstaco er jo nesten obligatorisk eller hva? For litt siden spurte jeg Mona om hun og Anniken ville bli med på en kveldstur i kveld, men de hadde planer om kino i kveld så da inviterte de meg med! Jeg har ikke hørt om filmen engang, men det er en julefilm så da er jeg fornøyd haha! Det blir utrolig koselig og jeg gleder meg! <3

Det kom ikke inn så mange spørsmål denne uken, så under her får dere svar på de som kom inn. Ønsker dere alle en fin fredag!

Jeg elsker bloggen din! Lurte på om du kunne skrive noen innlegg om hva som trigger overspisingen hos deg, og hva slags mestringsstrategier du har lært for å ikke trøkke kjeften full med mat? Hvordan få hjernen til å slutte å handle/ikke tenke at man må ha all den maten hamstret i skapet før en overspising.. For det første: tusen takk, så hyggelig å høre! Det kan jeg godt skrive noen innlegg om: et om hva som trigger overspisingen hos meg, et mestringsstrategier og et om hvordan håndtere å ha fristelser rundt seg. Jeg tror jeg deler det opp slik så jeg får forklart meg slik jeg ønsker og ikke trenger å begrense meg til noen få setninger. Innleggene er nå skrevet opp i bloggplanen min, så de kommer om ikke så alt for lenge.

Har du fått ny vurderingssamtale på RASP? Ja, det fikk jeg faktisk beskjed om i går hehe. Jeg kommer til å skrive litt mer rundt det og fortelle litt mer på mandag.

Hvordan går det med deg og hvordan har du det? Takk som spør! Dette var det faktisk flere som spurte om, så jeg tar bare med dette en gang. Men det går som det går, eller hva jeg skal si. Bulimien styrer showet, men sånn utenom det så har jeg det ganske greit. Jeg er mye sliten og har ikke så mye energi + håret mitt har begynt å falle ut igjen, noe som suger. Det er så ille at jeg må rense hårbørste for hår hver eneste dag… Men jo, sånn ellers så går det greit! Vinterdepresjonen har ikke fanget meg og jeg har mange fine øyeblikk.

Har du type? Ja, vi har vært sammen (og bodd sammen hehe) i 5 år straks og vi er forlovet i tillegg. Veldig veldig glad for at jeg har han i livet mitt<3

 

 

 

 

Hva synes du om antrekket og lurer du på noe til neste uke?

//Elise Amanda

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg