DAGENS ANTREKK + DAGEN I DAG

Enda en dag har gått til skolebesøk og denne gangen var det min gamle skole som stod for tur! Det var utrolig rart å være der igjen, men også litt hyggelig. Jeg skulle ønske at jeg møtte flere kjente, men noen møtte jeg heldigvis! Å stå på stand på Thor Heyerdahl var så givende med så mange engasjerte ungdom og ikke minst var det så gøy at mange hadde lyst til å bli med i Unge Venstre! Jeg tenkte forresten på å kanskje lage et innlegg om hvorfor jeg stemmer Venstre, noe som kanskje kan være interessant nå som det straks er valg. Og visste dere forresten at selv om det kan være en litt røff tone mellom ungdomspolitikerne under debattene så er det god stemning utenom? Det er så fint at vi kan være uenige politisk, men likevel ha det hyggelig sammen.

På skolebesøket hadde jeg på meg en genser med Unge Venstre logo og derfor ser antrekket her litt annerledes ut enn tidligere i dag. Forskjellen er vel egentlig bare jakka og skoene, men fy søren så varmt det ble! Dermed ble det til at jeg gikk en del uten genser eller jakke og bare i singleten. Det har jo vært DET sommerværet i dag!

I morgen tar jeg turen til Tønsberg igjen, men denne gangen er det for behandling og ikke skolebesøk. Hvis noen av dere synes at det er veldig mye politikk om dagen på meg så har dere helt rett! Det spørs om jeg ikke hiver meg på noen flere skolebesøk i løpet av valgkampen! Dessuten arrangerer jeg et åpent møte neste onsdag og jeg blir nok til å stå litt på stand også.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva synes du om antrekket?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg