DANCECAMP GRENLAND

Jeg har i flere år hatt lyst til å delta på en dancecamp / summer intensive, men aldri gjort det før. Det har alltid vært for langt unna hjemme, for bare barn eller for dyrt. Men i år fant jeg en som ble arrangert i Skien for alle aldre, det er kun en liten togtur unna Larvik og prisen var overkommelig i tillegg! Jeg satt lenge og vurderte om jeg skulle melde meg på eller ei, for ikke kjente jeg noen som skulle, ikke visste jeg helt hvor det var og ikke kjente jeg til nivåene der. Dagen påmeldingsfristen gikk ut bestemte jeg meg for å bare hoppe i det og melde meg på og det er jeg så glad for at jeg gjorde! Om jeg får si det selv så er jeg utrolig stolt over det, for jeg fikk utfordret angsten mye og ikke minst meg selv, både innenfor dansen, men også på det personlige plan.

Dette var i slutten av juni, jeg har bare ikke fått somlet meg til å skrive et innlegg om det før nå. Jeg skal iallfall tilbake neste år og jeg gleder meg faktisk allerede haha! Noe jeg er skikkelig dårlig på er å ta koreografi lett, det har jeg alltid brukt en del tid på. Og det synes jeg var veldig utfordrende da ting gikk veldig fort sånn sett på de høyeste nivåene, men her fikk jeg en god læring personlig på det å ikke alltid få til alt og ikke minst å tørre å gjøre feil. Og det var helt greit, for man var velkommen på nivået selvom så lenge man var komfortabel med å ikke alltid få til alt. Vanligvis er det flere nivåer, men i år var det bare to, så hadde det vært et mellom hadde jeg valgt det på noen av dansestilene jeg danset. Andre stilarter var nivået akkurat passe. Men jeg storkoste meg iallfall hele uken og satt igjen med mye læring, både dansemessig og personlig.

Jeg må også gi skikkelig skryt til hvordan det hele var arrangert og gjennomført! Og alle var så hyggelige, både andre dansere og pedagoger! Jeg er sånn som blir ekstremt ukomfortabel og sjenert i mengder med folk hvis jeg ikke kjenner noen (små mengder går fint), så det at jeg satte meg ned med andre i pausene og deltok i praten i garderoben er jeg også veldig stolt over. Nei altså, dette var virkelig en helt fantastisk uke! Jeg angrer ikke på at jeg valgte å dra, for å si det sånn!

 

(jeg får helt vondt i sjelen av å se den foten jeg har opp, de som vet, de vet)

 

 

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg