DPS, INTERVJU OG SAMLING

For en travel dag det var i går! Først behandling i Sandefjord og litt senere var det bare å ta toget inn til Oslo. Der hadde jeg først et videointervju (forteller mer når jeg kan) og etter det var det samling med noen av Forandringsfabrikken sine gamle proffer. Det var en dag som virkelig gikk i ett, men det ble en veldig fin dag! Jeg var faktisk ikke hjemme i Larvik igjen før rundt midnatt. Heldigvis tok jeg toget hjem med Camilla, så togturen gikk raskt unna så mye som vi skravlet. Siden jeg kom hjem så sent orket jeg heller ikke blogge, for jeg var helt kjørt etter en så lang og travel dag.

Nå venter jeg bare på premieren av skal vi danse, så denne lørdagskvelden blir tilbragt i sofaen med strikketøyet. Det blir spennende å se årets deltagere danse for første gang! Flere som pleier å følge med eller?

Her ser dere hva jeg hadde på meg i går. Under jakken hadde jeg en svart turtelneck i ribb. Kaffen jeg drakk kostet meg faktisk ikke en eneste krone, da jeg fikk den gratis i appen siden jeg hadde bursdag for litt siden.

 

Jeg drasset faktisk med meg kameraet til Oslo, men dette var det eneste bildet jeg tok med det.. Sånn er det når tiden flyr av sted og man rett og slett ikke får tid til bilder.

Hmm.. tror kanskje disse skoene synger på sitt siste vers..

 


Jeg fikk også levert to gensere ei venninne av meg kjøpte. Flaks at vi uansett skulle møtes i Oslo!

 

Gjorde du noe spennende på fredag?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg