EGENLAGET MØNSTER + HVA HAR JEG PÅ PINNENE NÅ?

Som jeg fortalte dere for litt siden er jeg så dritt lei av å strikke votter nå at jeg har lagt de resterende vottene jeg skal strikke litt på vent. Jeg snakket jo om å strikke litt på skjerfet mitt i mens, men her om dagen bestilte jeg meg litt nytt garn hehe. Det ble levert på fredag, men siden jeg var borte i helgen tok jeg fatt på det først på søndag.

Jeg har faktisk laget mitt eget mønster, så det blir spennende å se hvordan dette går. Jeg testlaget et annet mønster først og teststrikket med et annet garn jeg hadde fra før av, noe som var veldig lurt. På grunn av det forstod jeg litt mer av hvordan jeg skal regne på det og hvordan det faktisk blir. Det ble en god del feil, veldig mange faktisk, men takket være det så lærte jeg noe også.

 

Så det er nettopp det jeg har på pinnene nå, en genser i et oppskrift jeg har laget selv! Fargene så en del annerledes ut på nettet, spesielt den mørkeste. Så jeg vet ikke helt hva jeg synes om det.. de passer jo sammen, men jeg tror kanskje de får et veldig barnslig preg. Vi får se når jeg er ferdig! Hvis det blir bra så kanskje jeg deler oppskriften med dere, vi får se!

 

 

 

Synes du at det blir for mange poster om strikking på bloggen for tiden?

 

 

//Elise Amanda

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg