EN BUKETT NYDELIGE SOMMERKJOLER

Reklame | NELLY

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt og er det noe jeg virkelig er glad i så er det sommerkjoler! Jeg husker at i sommerferiene som barn var noe av det første jeg gjorde da jeg våknet å ta på meg en av favorittkjolene mine, for så å ofte krype ut av vinduet. Jeg hadde rom i kjelleren og rett på utsiden av vinduet var plenen og ikke minst: trampolina. Jeg husker sene sommerkvelder hvor jeg løp rundt på plenen i sommerkjole med Jossi, katten vår. For ikke å glemme strandturer! Åh, sommerkjoler er noe jeg forbinder med noe fint og koselig! Ikke bare ser de fine ut, men de er jo komfortable å ha på også.

Da jeg var på Rhodos ifjor høst hadde jeg også med meg noen kjoler (selvfølgelig), men denne på bildet under her lånte jeg av Mona. Den var så fin! Men sommerkjolegarderoben min trenger å bli litt oppgradert! For jeg har nesten bare penkjoler og noen selekjoler. Sommerkjoler er det dessverre magert med.

Dum som jeg er begynte jeg å kikke etter sommerkjoler på Nelly og vel.. jeg fant alt for mye fint. Jeg har ikke tenkt til å klikke alle hjem, så rik er jeg ikke og så lite respekt for miljøet har jeg heller ikke. Men jeg har et liiiite ønske om at jeg iallfall kan klikke meg tre stykker hjem hehe. Under her ser dere iallfall favorittene mine!

Blondekjole HER  //  rosa kjole HER  //  kjole med blomster HER


Kjole med blomster HER  //  Kjole med striper HER

 

Kjole med blomster HER  //  svart kjole HER  //  hvit kjole HER

 

Hvilke kjoler likte du best?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg