EN HERLIG HELG HOS NORIS

Oi, denne helgen her har gått fort! Nå sitter jeg på bussen hjem til Larvik og om noen timer er jeg hjemme igjen. Gårsdagen var utrolig fin, til tross for at vi var ganske trøtte begge to. Ei venninne av Nora hadde teaterforestilling i går og derfor dro vi for å se på den. Det var en relativt abstrakt forestilling, men den var ganske spennende og de som spilte i den var flinke. Det er så deilig at Nora bor så sentralt for ALT er jo i nærheten!

Det ble også en tur innom en godteributikk i går, for hva er vel bedre enn godteri! Ikke stort spør man meg haha. Så resten av kvelden i går gikk til å bare slappe av hos Nora mens vi tok ansiktsmaske og så på Amalies jul og Kongen befaler. Nora er nemlig like glad i jul som meg hahah! Sistenevnte var forresten hysterisk morsomt og jeg håper det blir en sesong to!

Det har vært en utrolig fin helg, men jeg gleder meg til å komme hjem igjen. Jeg hater at slike fine ting som dette tar så på, derfor kan jeg ikke dra bort så ofte. Men jeg gleder meg likevel allerede til neste gang jeg skal besøke Noris<3

 

 

 

 

 

 

 

//Elise Amanda

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg