EN LITEN UPDATE PÅ STRIKKEFRONTEN

Det var vel i går eller dagen før der at et nytt prosjekt gikk av pinnene. En søt liten hvit babylue med ører i et garn som er strikket i et varmt ullgarn og et mohairgarn. Lua er utrolig myk, god og varm. Jeg tuller ikke når jeg sier at dette er noe av det mykeste jeg har strikket. Lua er en gave til bestevenninna mi, men først gjenstår vasking av den før jeg kan gi den bort. Jeg som aldri har interessert meg for babystrikk ser jo nesten ikke etter annet om dagen haha. Det blir nok litt strikk til den ungen fra meg. Lua heter Lillebjørn Elefantlue og oppskriften er fra kfo. Dette er den andre slike lua jeg strikker, så det gikk ganske raskt denne gangen.

Jeg plukket også med meg noen blomster da jeg gikk tur tidligere i dag og de måtte nesten få være med på bildet. At blomstene var gule passer jo perfekt inn med denne tiden i tillegg. Se på lua da, er den ikke søt?

 

 

 

 

Siden jeg ble ferdig med lua trengte jeg et nytt prosjekt. Den hvite genseren min ligger litt på vent frem til jeg får tak i nytt garn, men jeg regner med at det har blitt fikset rett over påsken. Enn så lenge trenger jeg jo noe å strikke på og valget falt på en genser til meg selv. Hvilken genser forteller jeg mer om siden hihi. Men altså, se på garnet da! Jeg er utrolig glad i disse garntypene, til tross for at jeg selv kun har strikket med Tilia før. Det er ikke akkurat det billigste man får tak i, men til gjengjeld er kvaliteten på garnet upåklagelig.

Fargen i Arwetta heter Marzipan og Tilia heter Latte. Siden det kun går an å ringe inn bestillinger eller lignende til garnbutikker og så hente på utsiden valgte jeg å stole på damen i butikken og det gjorde jeg rett i, for denne kombinasjonen er nydelig! Det var nemlig Arwetta marzipan jeg hadde bestemt meg for på forhånd og spurte hun som jobber i butikken rett og slett om hun kunne finne et nøste med Tilia som går fint til.

 

 

Hva synes du?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg