EN SMAK AV SOMMER I LARVIK

FOR ET FINT VÆR DET VAR I GÅR! Det var helt rart å gå ute i olajakke og til og med kunne ta den av seg fordi det ble varmt. Er det april eller starten av juni vi er i? Det er lett å bli litt forvirret. Gårsdagen ble iallfall utrolig fin og jeg er heldig som har slike gode personer i livet mitt! Nora og jeg tok jo en kopp kaffe ute sammen, hvor vi fikk skravlet litt (og jeg strikket) før vi tok noen bilder. Glassmesteren i Larvik holder åpent om dagen og siden det ikke var mange der og de har uteservering var det null problem å holde avstand.

Fine Nora! Det eneste som var upraktisk med å sitte med strikketøyet ute er at garnnøstet kan bli litt skittent om man mister det på bakken *kremt*. Heldigvis var det ikke ille og det var lett å børste det av igjen.

Etterhvert måtte Nora dra og så kom et vennepar hit de også. Det som skulle bli bare kaffe på meg ble visst noen drinker. Når drakk jeg egentlig drinker sist? Jeg husker ikke. Det vi drakk på Rhodos vil jeg ikke kalle for en drink engang. Så det er vel over ett år siden, da jeg var i Tyskland. Det smakte for å si det sånn! Jeg satt ikke å drakk alene altså, de vi var med hadde noe godt i glassene de også haha.

Men altså.. hvem er det som sitter ute på et utested, drikker drink og STRIKKER? Joda, der har dere meg.. Da det begynte å bli kaldt la jeg strikketøyet bort, men likevel.. Alt i alt ble det en veldig fin kveld og jeg trenger så inderlig slike dager innimellom. Dager hvor jeg får kjenne mer på livet og alt hva det har å by på fremfor bare en spiseforstyrrelse. Gleder meg til flere slike kvelder til sommeren!

 

Har dere gjort noe hyggelig i det siste?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg