FLYET HJEM BLE KANSELLERT

Spol tilbake til fredag kveld. Vi hadde nettopp ankommet til hotellet etter å ha spist middag. Vi satt samlet nede ved fellesområdene for å ta en drink sammen siste kvelden vår. Vår familie skulle hjem, de norske vennene til besteforeldrene mine skulle være lengre og de svenske vennene skulle være noen dager til. En hyggelig avslutning på ferien og så tikket det plutselig to meldinger inn. Flyet vi skulle tatt neste formiddag hadde blitt kansellert. Vi prøvde å ringe SAS, men telefontiden var selvfølgelig stengt. Etter rundt en halvtime tikker det inn en ny melding: broren min, Andreas og jeg hadde blitt satt på et nytt fly neste dag med en mellomlanding. Besteforeldrene mine derimot fikk ingen melding. Så da var det bare å vente til neste dag for å kunne få litt mer informasjon. I mellomtiden dro vi en tur ut som ble litt mer heavy enn planlagt hehe.

Neste morgen hadde besteforeldrene mine fått en melding fra SAS. De hadde fått et fly en dag senere enn de egentlig skulle ta, i tillegg til mellomlanding og flybytter i to forskjellige land. Jeg satt vel på tlf med SAS (og andre) og holdt på å ordne opp i dette fra klokken ni og morgenen til rundt klokken ett. Jeg kan love dere at jeg angret da på hvor mye vi drakk dagen før da vi dro ut, for fy søren hvor fyllesyk jeg var da jeg satt der haha. Heldigvis fikk jeg ordnet sånn at vi alle kunne dra en dag senere samlet og med et fly som kun hadde en mellomlanding. Jeg fikk også ordnet så vi kunne bli på hotellet en natt til (fremfor at SAS skulle sette oss på et tilfeldig hotell en natt) og til og med samme rom. Da måtte vi bare legge ut, så blir det tilbakebetalt senere. Så hei, vi fikk en ekstra dag gratis!

Men ikke nok med det. Da vi ankom flyplassen på søndag hadde ikke billettene til besteforeldrene mine kommet på mail, kun våre andre sine. Jeg hadde derimot det nye referansenummeret på alle og tenkte at det bare var å si det i skranken. Men så var det visst ikke bare bare, for problemet lå hos SAS, så da var det på´n igjen da! Både hun i skranken på flyplassen og broren min i tlf med SAS. Lang ventetid og en del stressa folk gitt. Dessuten har de helt forferdelig ventemusikk. Heldigvis ordnet det seg til slutt, men jeg pustet vel ikke lettet ut før vi faktisk satt på flyet. Så det endte altså med at vi måtte bli en dag ekstra og at vi var hjemme natt til mandag fremfor sent lørdag kveld.

Lørdagen på Gran Canaria gikk altså til tid ved bassenget, en liten tur på stranda, middag ute, det vi trodde var avskjed på hotellet og en tur ut. Bildene under her er fra stranda den dagen. Jeg skulle bade, men vannet var faktisk så kaldt at jeg bare vasset hehe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du opplevd noe lignende?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg