GIVE AWAY: VINN FINE PREMIER

Avsluttet! Vinneren er @Stinasirena
_________________________________________________

Nå tenkte jeg å kjøre igang en give away og dette blir min første give away på bloggen! Jeg tenkte at det er en hyggelig ting å gjøre. Dere lesere gir meg så mye, med de gode kommentarene dere skriver til meg og alle de gode meldingene dere sender meg. Derfor har jeg lyst til å gi noe tilbake. Jeg har kjøpt inn litt ting som jeg håper faller i smak hos de fleste. Nøyaktig hva du kan vinne og hvordan du kan delta kan du lese under her. Masse lykke til!

Det du kan vinne er: kortholder til mobil, neglelakk fra Maybelline New York, facial sheet mask med panda, to leppepomader, en notisblokk og et strykemerke. Alt er selvfølgelig helt nytt og ubrukt. Dette innlegget er ikke sponset, alt er kjøpt og betalt av meg. Jeg legger i tillegg ved et lite håndskrevet kort:)

Hva du må gjøre for å vinne: følg meg på instagram, da kan du enten søke opp @eliseamandan eller klikke HER for å finne meg. Der må du tagge to venner i kommentarfeltet på bildet til give away’en. Du kan kommentere og tagge så mange ganger du vil, jo flere ganger jo større vinnersjanse. På lørdag trekker jeg en tilfeldig vinner som får dette tilsendt i posten.

 

Skal du delta?

 

 

//Elise Amanda

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg