GLEMTE Å FRYSE MEDLEMSSKAPET MITT JEG

God lørdag! Vet dere hva, i dag sov jeg så lenge og så mange timer at jeg ikke vil fortelle det en gang, så ille er det. Jeg tror jeg trengte det, så jeg håper jeg er mer opplagt til uken som kommer. Utrolig nok tror jeg faktisk at jeg får sove greit til kvelden igjen. Til tross for å ha *kremt* sovet bort så og si hele dagen kom jeg meg iallfall ut døren litt før klokken fire. Jeg møtte Nadia som jeg gikk en liten tur med og dermed tro jeg på trening. Planen var egentlig å stå på ski i dag, men nå er det plutselig ikke noe mere snø ute, så da ble det heller en gåtur.

Jeg glemte jo å fryse medlemskapet mitt på Evo i desember, så når jeg først har et medlemskap bruker jeg det jo. Det var utrolig få på trening i dag heldigvis, bare meg og tre andre. Det kan ha noe med at det var kl 17 på en lørdag å gjøre også da hehe. Nå står thaisuppe på komfyren og godgjør seg og det er klart for MGP! Litt forsinket, men jeg får bare se fra start. Da jeg var ferdig på trening måtte jeg nemlig ta bussen hjem, handle med Andreas, vaske gangen, dusje og lage mat hehe.

(her ser dere forresten håret mitt etter at jeg har farget det lysere)

 

Jeg vet ikke om det er noe interessant, men jeg tenkte å la dere få se hva jeg gjorde på trening i dag. Hva jeg gjør varierer og akkurat i dag hadde jeg egentlig ingen plan. Tøying er iallfall alltid noe jeg gjør etter å ha trent. Dagens korte økt bestod av:

•Oppvarming på mølla
•Knebøy med stang 20kg 8×3
•Militærpress 10kg 8×3
•Kast/knebøy med kettlebells 8kg 8×3
•Planke 60sekx3
•Tøying

Husk også at det er viktig å få i seg mat etter trening, det er jeg heldigvis flink til! Så da ble det litt påfyll på veien hjem. Men nå tenker jeg suppa er ferdig (suppe med kokosmelk og currypast-base, det er best!), så da er det mat, MGP og deretter strikking. Ønsker dere en fin lørdagskveld!

 

Er det veldig irriterende med mobilbilder..? Jeg skal bli flinkere til å heller bruke kamera, men jeg tar ikke akkurat med kamera på trening hehe.

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg