GODT NYTTÅR OG VELKOMMEN TIL 2021

Andre januar og året er nå 2021. For to dager siden skålet vi det nye året inn med en fin liten gjeng hos Jonas. Mona kom til oss først hvor vi så ordnet oss sammen og så dro vi alle tre bort. Det ble en skikkelig fin kveld der og vi storkoste oss alle sammen! Litt før klokken tolv gitt vi ut og utsikten til fyrverkeriet var fantastisk! Jeg tok ikke så mange bilder av det, da jeg regner med de fleste har blitt spammet ned med det på Facebook og Instagram allerede haha. Vi skøyt ikke opp noe, men jeg hadde tatt med stjerneskudd. Det må jo til på nyttårsaften!

Nå skal jeg strakt ta bussen til mamma og stefaren min. Der blir det servert nøttestek. Jeg synes det er så kult at de lager det og de lager i tillegg butterdeigen fra bunn! Ekstra pluss til dem for at alle skal spise nøttestek, til tross for at jeg er den eneste vegetarianeren.

 

Forretten min lå på en egen liten tallerken siden mitt var glutenfritt og vegetar, derfor en asjett på tallerkenen min. Forretten var bokhvetepannekaker, ost, coleslaw og lefser. Hovedretten var vegetarburger, en helt syyyykt god rosenkålsalat, potetstappe og bakt pastinakk. Det var så himla godt! Credz til Jørgen for å ha stått i timesvis på kjøkkenet og laget alt fra bunn! De andre hadde kjøtt forresten, men det tok jeg ikke bilde av.

 

 

 

 

 

 

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg