GRÅMANDAG OG UTFORDRING PÅ CAFÈ

Jeg har hørt mange si at de synes det er flaut å gå på restaurant eller café alene, men jeg synes faktisk det er skikkelig koselig, jeg! Så i går trasket jeg ned til Fritzøe brygge for å ta en kopp te alene, sammen med strikketøyet og podcast på øret. Samtidig var dette en utfordring for meg også, å bare skulle bestille en kopp te og ikke gå på en smell med maten. Det kan være skikkelig vanskelig for meg, spesielt når jeg har store triggere rundt meg. Det gikk fint heldigvis den tiden jeg satt der, men så gikk det ikke så bra etter jeg dro. Jeg får prøve igjen en annen gang! En gang må det jo gå hvis man ikke gir seg, eller hva? Jeg har ikke skrevet så mye om spiseforstyrrelse det siste halvåret, men jeg føler også at det er viktig å sette litt lys på det. For jeg tror ikke mange tenker på at det å for eksempel gå på café for å ta en kopp kaffe/te kan være/er en del av behandling.

 

 

 

Før jeg gikk inn skulle jeg bare knipse noen raske antrekksbilder, men det var ikke bare-bare. Fjernutløseren min har vært litt klikk i det siste, så jeg fikk den omtrent ikke til å funke. Jeg tror jeg stod der i 10-15 min og fikk så vidt noen brukbare bilder. Kanskje på tide å bytte batteri på kontrollen hehe.. Uansett, det var digg å komme inn i varmen etterpå! Og etter jeg hadde sittet en liten stund stod plutselig Andreas der. Han visste jo at jeg skulle dit, så han bestemte seg for å overraske meg etter jobb. Sånne ting synes jeg er så koselig! Kjolen (eller vesten som det egentlig er *kremt*) var en av de tingene jeg kjøpte for gavekortet jeg gikk til jul forresten. Den var skikkelig god og jeg må så absolutt prøve å style den med en bukse en gang snart også.

 

 

 

 

Hva synes du om antrekket? Og visste du at noe så “enkelt” som å ta en kopp kaffe/te faktisk kan være utfordrende for noen?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg