GRAN CANARIA DAG 1

Hei dere! Etter 12 timer reise (fordi vi måtte dra fra Gardermoen) kom vi frem til Puerto Rico i går. Vi sjekket inn i full fart, satte koffertene på rommet og gikk ned i hotellbaren for å spise lunsj og ta oss noe å drikke. Senere på kvelden spiste vi middag og så var vi egentlig ganske skutt alle mann etter all reisingen og minimalt med søvn. Vi dro tross alt hjemmefra 04.45 natt til lørdag, så det er ikke så rart at vi var slitne hehe.

I dag har vi egentlig bare ligget ved bassenget, vært litt på verandaen og etter å ha ordnet oss gikk Andreas og jeg oss en tur. Vi gikk ned til stranden og så satte vi oss ned med noe å drikke og satt der i over en timen sammen og bare snakket. Det er veldig koselig å være på ferie med familien, men det er også veldig fint med litt alenetid bare oss to også.

Nå sitter vi på en restaurant og venter på maten sammen med familien og noen venner av besteforeldrene mine. Planen for resten av kvelden er egentlig bare å se en fotballkamp, noe jeg faktisk gleder meg veldig til! Men nå kom maten, så nå logger jeg ut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg