GUNS’N ROSES

Eeeendelig noen nye antrekksbilder her på bloggen! Har dere savnet det? Denne fine kjolen er jeg utrolig glad i, men dessverre har jeg ikke vært flink nok til å bruke den. Jeg har slitt litt med hva jeg kan kombinere den med uten at antrekkene skal se helt like ut. Tidligere har jeg gått for en hvit genser og litt pene sko, men det funket jo knall med en litt tøffere t-skjorte og boots også!

Mona er her nå og hun blir over til i morgen, det har jo blitt tradisjon med overnatting hos en av oss en gang i uken. Vi har egentlig ingen spesielle planer i dag, men det er deilig å bare kunne slappe av. Jeg har planer om å prøve å overtale henne til å se High School Musical da, det er evigheter siden jeg har sett de filmene og jeg elsket dem da de kom ut. Hvis det ikke blir noe av vet jeg iallfall om ei annen som sikkert nesten kommer løpende om jeg spør haha.

 

Senere i kveld kommer det forresten et innlegg som jeg personlig synes er veldig interessant, det håper jeg dere vil klikke dere inn for å lese.

 

Hva synes dere om antrekket?

//Elise Amanda

5 kommentarer

Siste innlegg