HELLAS: EN DAG I MITT LIV

Jeg tenkte jeg kunne ta dere med på en dag i mitt liv mens jeg er her nede. Dagene ser stort sett veldig like ut, så dette er et eksempel på en helt vanlig dag her nede for oss. Det har hendt en del ganger at vi har sovet over frokost hehe, men vi sover ikke bort hele dagen altså.

Kl 10.00 går vi som regel ned til bassenget. Da har vi pakket med oss solkrem, håndkle, bok og solbriller. Her pleier vi å ligge en stund og bare slappe av.

 

Kl 12.30 begynner lunsjen og vi står som regel klare fra de åpner dørene heheh. Til lunsj er det salatbar og en god del forskjellig varmmat. Jeg er jo storfan av tsatziki og fetaost, så den salatbaren er midt i blinken for meg!

 

13.00 ca tusler vi opp igjen til bassenget og her ligger vi og soler oss en god stund. Vi henter oss gjerne litt brus med isbiter i innimellom, jeg har badet noen få ganger og vi tar også noen pauser for å spille kort. Vi har spilt utrolig mye idiot her nede og nå går spillet så fort at jeg ikke forstår at vi klarer å henge med engang. Men gøy, det er det! Hun svenske som jobber med underholdning her som vi har blitt kjent med har også blitt med oss noen ganger.

 

Kl 14.00 er det is frem til klokken 18.00 på kvelden så vi tar oss alltid en tur bort for å spise is. Denne jordbærisen er utrolig god! Den serveres egentlig i kjeks, men på grunn av min cøliaki får jeg den heller i en kopp.

 

Kl 14.15-16.00 er det mer soling kombinert med lesing og kanskje litt bading som står for tur.

 

16.00 rundt denne tiden pleier vi å gå opp fra bassenget. Da slapper vi bare av litt på hotellrommet og tar gjerne frem MacBook og PC for å lage blogginnlegg. Snacks blir også ofte funnet frem her hehe. Det har også hent noen ganger at vi har tatt en lur hehe.

 

17.40 litt merkelig tidspunkt, men rundt her pleier vi å ordne oss for kvelden. Det er ikke alle kvelder vi har orket å ordne oss altså. Etter å ha ordnet oss tar vi innimellom litt bilder også.

 

18.30 er det middag her på hotellet. Akkurat i går valgte vi å heller spise på restaurant og der var vi vel fremme halv syv hehe. Jeg spiste en halloumni-burger (skrives det slik?) med grillede grønnsaker og pomes frites.

 

19.30 etter middag tar vi turen inn til hotellbaren for å se på show, ta noen drinker og lignende. Hun svenske vi har blitt kjent med har først et show for barna og så noen timer mellom showet for de voksne. Så i mellomtiden der har vi pleid å skravle med henne. Herlighet så godt vi kommer overens! Jeg kan ikke tro at vi har kjent hverandre en knapp uke. Dette bildet er fra toalettet haha.

 

22.30 er showet ferdig og vi har som regel sittet frem til kl 23.00 og deretter tatt turen opp på rommet. Noen ganger har vi lagt oss med en gang og noen ganger har vi spist potetgull og spilt litt kort. Deretter blir det natta og vi gjør oss klare for kvelden og gleder oss til en ny dag neste morgen!

 

Hadde det vært artig med et slikt innlegg når jeg er hjemme også?

 

 

 

//Elise Amanda

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg