HOLIDAY SLIPOVER

Altså, du vet det er høst når du endelig kan bestille pumpkin spice latte / høstlatte! Ja, jeg er en av de som er i ekstase over dette, det er jo så himla godt! Derfor er det kanskje ikke så vanskelig for dere å gjette hvor jeg har vært i dag og hva jeg har drukket hehe. Med meg hadde jeg faktisk ikke strikketøyet, men min bujo og tegnesaker. Jeg har utsatt å lage for oktober så alt for lenge nå og dermed var det veldig kjekt å komme i gang. Lurt tror jeg også det er, for sånn som det er nå glemmer jeg ting konstant. Klisterhjerne er vel det motsatte av hva jeg har..

På lørdag gikk forresten denne vesten av pinnene! Jeg er faktisk imponert over meg selv som satt med italiensk avlukning (uten å gjøre noen feil!) etter et par glass vin hehe. Det som jeg i starten måtte se på video for hver eneste maske klarer jeg nå lett som ingenting. Denne vesten ble forresten utrolig god og varm! Endelig fikk jeg luftet den litt også og selvfølgelig tatt noen bilder så dere får se den.

 

 

 

Strikket i en tråd Drops Karisma og en tråd Drops Melody. Jeg brukte vel 2 og 1/2 nøste av hver hvis jeg ikke husker helt feil. Perfekt for å få brukt opp restene jeg hadde i Karisma! Ingen justeringer har vært nødvendig.

 

 

 

Hvordan synes du at vesten ble?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg