HØSTENS BESTE SERIETIPS!

Nå er det høst og noe jeg forbinder med høst er tente lys, fyr i peisen, te, regn og ikke minst: sitte inntullet i et teppe med en god bok eller en god serie på skjermen. Dette innlegget her blir dedikert til mine beste serietips! Både ting som går på TV og serier man kan strømme på forskjellige tjenester. Har du noen tips du også må du gjerne slenge slenge igjen en kommentar! Noen av seriene er serier jeg har sett før og gjerne faller tilbake til, mens andre er serier jeg har begynt å se nå nylig.

The Handmaid’s Tale er en amerikansk dystopisk dramaserie som man kan se på HBO Nordic. Serien er basert på Margaret Atwoods roman Tjenerinnens beretning, om et dystopisk samfunn etter en ny amerikansk borgerkrig hvor kvinner blir tvunget til å være konkubiner for diktaturets kommandører. I et samfunn hvor flertallet av både menn og kvinner er sterile, må de få fruktbare kvinnene tvinges til å jobbe som fødemaskiner for aristokratiet. Denne serien er utrolig spennende og man blir fort trukket inn i handlingen. Persongalleriet er spennende og samfunnet i serien er godt skildret. Denne serien anbefales på det varmeste! Selv begynte jeg å se den for noen uker siden og så dessverre sesongene som har kommet ut så alt for fort, da serien falt i veldig god smak!

The Blacklist er et amerikansk krim- og dramaserie som man kan se på Viaplay. Sentral i handlingen er den kriminelle og tidligere offiseren i United States Navy, Raymond «Red» Reddington. Han overgir seg frivillig til FBI etter å ha vært på rømmen i flere tiår. Han forklarer at han har laget en liste over de farligste kriminelle i verden, og er villig til å hjelpe FBI i bytte mot amnesti. Han insisterer på å få jobbe med Elizabeth Keen, en ny FBI-agent med gjerningsmannprofilering som spesialitet. Denne serien er utrolig spennende og i tillegg til å løse krimmysterier får man følge den innviklede historien og båndet mellom Red og Keen. For hvem er egentlig Red og hvorfor er han så besatt av Keen? En utrolig spennende serie det er lett å binge-watche!

Grey’s Anatomy er en amerikansk TV-serie som følger rollefiguren «Meredith Grey» og fire andre turnusleger som utdanner seg til kirurger ved et fiktivt sykehus i Seattle i Washington. Serien er populær blant både seere og kritikere, og har blitt tildelt Golden Globe. Figuren «Meredith Grey» har en framtredende rolle i serien, men i det lange løp får de andre vel så stor oppmerksomhet. Her får man følge flere personer i prosessen med å bli kirurger, men man får også et stort innblikk i personenes personlige liv, intriger og kjærlighetshistorier. En veldig fin serie hvor man blir utrolig glad i rollene!

Serier som går på TV for tiden kommer jeg ikke til å skrive så mye om da jeg regnet med at de fleste kjenner til de forskjellige konseptene, men jeg tenkte å nevne noen av seriene: Farmen, Skal vi danse, Jakten på kjærligheten, Charterfeber, Norske talenter, Bloggerne, Petter uteligger – Femundløpet, Truls a la Helstrøm, 71 grader nord og Alt for Norge.

 

 

Vil du se noen av disse seriene og følger du med på noen av disse TV-programmene?

 

 

 

//Elise Amanda

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg