HVA HAR JEG I TRENINGSBAGGEN MIN?

God tirsdag! Har dere hatt en fin start på uken? Min start var ikke så grei, men i dag har det heldigvis vært en mye bedre dag! Jeg har blant annet vært hos legen for å ta blodprøver i dag og en tur på trening for å trene ben. Jeg skulle egentlig trene i går, men sånn ble det ikke. Heldigvis klarte jeg å starte med blanke ark i dag og gå inn med nytt mot, både på trening og ellers i hverdagen min, om man kan si det sånn. Slik var jeg ikke før og dere: det gjør en så stor forskjell på livet mitt å være i stand til det!

Jeg tenkte å fortelle dere og vise dere litt om hva som er i treningsbagen min, men jeg glemte å ta bilde av selve innholdet haha. Nå er det for mørkt til å få noen fine bilder, da jeg foretrekker dagslys. Derfor blir det bare å fortelle dere, så kan jeg heller vise en annen gang. om noen skulle hatt interesse av å se.

Hansker – disse bruker jeg til styrketrening når jeg trener armer, da jeg så fort får træler og sår i hendene. Når jeg trenger bein og samtidig belaster hendene med vektene unngår jeg å bruke hansker da hendene mine trenger å herdes litt haha. Dessuten får jeg mye bedre grep av hanskene, så win win!

Drikkeflaske – det ironiske er at det står 100% water på den og likevel er den aldri fylt med vann, men med saft hehe. Drikke er iallfall veldig viktig å ha på trening!

Treningssko – denne sier vel seg selv hehe, men husk på at treningssko man bruker på treningssenter skal være innesko, slik at det ikke blir søle eller grus inne på treningssenteret. Grus kan faktisk ødelegge mange apparater i tillegg til at det kan være farlig for deg som trener.

Hengelås – slik at jeg kan låse skapet hvor jeg oppbevarer tingene mine. Mange unngår å låse og jeg tror ikke det er noe særlig tyveri der, men siden jeg som regel har mye mer ting i skapet enn kun en jakke låser jeg alltid. Låsen min er med kode, så da slipper jeg å styre med å ha en nøkkel på meg mens jeg trener.

En liten mappe – og i den er det en liten deo i reisestørrelse, en liten hårbørste som kan brettes sammen, hårstrikker, lusespenner og tamponger. Dette er seriøst gull verdt å ha i baggen!

Påfyll – ofte legger jeg med et eple, banan eller en proteinbar i baggen da jeg blir sulten etter treningen og trenger noe i systemet før jeg kommer hjem og kan lage meg mat. Litt for ofte ligger det også en energidrikke i baggen også.. en uvane jeg burde slutte med.

Ellers ligger andre ting i lommeboka mi, som nøkler, mobil, headset og lignende. Treningstøy tar jeg på meg før jeg drar, eventuelt pakker jeg det med i baggen. Skal jeg dusje på treningssenteret pakkes selvfølgelig såper og håndkle med også.

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg