IT’S BEGINNING TO LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS

Gårsdagen var utrolig hyggelig og det var vennene til Nora også. Jeg skal innrømme at jeg grue meg litt da Nora var den eneste jeg kjente på festen hos henne i går, men herlighet så herlige folk! Jeg storkoste meg og stemningen var god. Jeg endte til og med å bli med på å synge til en del av sangene og det skjer ikke ofte for å si det sånn (jeg høres ut som en kråke som blir maltraktert når jeg synger). Velykket kveld med andre ord!

Vi la oss relativt tidlig og formen var derfor overraskende grei i dag morges. Det er så himla praktisk at Nora bor i sentrum, for da var det bare å tusle rett bort for å kjøpe kaffe. Fyyy søren så fint Kristiansand er pyntet til jul nå! Lys og trær over alt, midt i blinken for meg! For de som ikke har fått det med seg så er jeg skikkelig begeistret for jul hehe. Åhh, jeg får jo helt lyst til å flytte hit!

 

 

Vi tok en spontan tur innom BikBok på vei tilbake og gjett hvem som fant antrekk til julaften da! Plagget satt så godt at det så skreddersydd ut. Åh, jeg ble så fornøyd! Resten av dagen forteller jeg dere om senere, for nå står Grinchen på TV og mellom oss står en stor pose med varmt perfekt poppet popcorn<3

En liten fun fact til: jeg synes Espresso House sin kaffe mocca er bedre, men her er det ikke Espresso House. Likevel, Starbucks slår aldri feil!

 

(litt trøtt i trynet hehe, men som dere vet så synes jeg at man ikke trenger å ordne seg hver dag og det er helt okey å poste bilder med bustete hår og uten sminke også)

 

 

Synes du også det er skikkelig koselig når sentrum i byer er julepyntet?

 

 

//Elise Amanda

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg