KAOTISK MORGEN OG KOSELIG FORMIDDAG

I går kveld forsvant vannet her hjemme. Vanligvis når slikt skjer får man god beskjed på forhånd om det er planlagt arbeid, men når det skjer uten forvarsel slik som nå pleier kommunen alltid å sende ut en sms. Timene gikk og vannet kom ikke, ei heller fikk vi noe informasjon. Neste dag prøvde vi å finne litt informasjon, men hverken på kommunen sin nettside eller FB-side fant vi noe. Vi fant derimot nummeret til vakttelefon man skal ta kontakt med i slike tilfeller, men der var det helgestengt gitt.. Vi meldte inn elektronisk at vi var uten vann og det hadde veldig mange andre i området her gjort også. Til slutt snakket Andreas med en journalist fra lokalavisen og hun fikk etterhvert litt informasjon som så ble publisert i lokalavisen.

Det var veldig greit, for vi var utrolig stresset! Vi kunne jo ikke en gang vite om noen var på saken da vi ikke hadde fått noe informasjon og ikke hvor lenge det skulle vare heller. Kom det til å vare lenge måtte vi jo finne på et eller annet, for det er litt vanskelig å bo i et hus man ikke kan bruke doen på engang og vi har jo ikke akkurat utedo hjemme heller. Heldigvis kom vannet tilbake i ettermiddag, så det ble stor glede da springen endelig fungerte!

Til lunsj i dag hadde vi derimot en avtale. Mamma og tante fikk i bursdagsgaver av oss at vi skulle ta de med ut å spise lunsj, så halv ett gikk Andreas og jeg inn til byen for å møte mamma, tante, broren min og kjæresten hans. Det ble en veldig koselig lunsj og det var fint å finne på noe sammen. Under her kommer noen bilder fra lunsjen i dag.

 

Jeg bestilte vegetarsalat hvor man da får salat, brød og aioli + en kombucha.

 

 

Etter lunsjen gikk vi unge bort på toget for å kjøpe slush. Den blå har vært min favoritt siden jeg var liten.

 

 

Hva har du gjort i dag?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg