LAS PALMAS

Bloggen har blitt litt nedprioritert på ferie, den. Her om dagen var vi iallfall en tur i Las Palmas og jeg har faktisk kun vært der tidligere når jeg har vært på flyplassen. Vi rakk dessverre ikke å se så mye av byen, da vi dro litt sent avgårde med bussen. Men vi fikk en tur innom senteret og jeg hadde gledet meg så mye til å dra innom Primark! Dessverre ble det en skuffelse da den var svært liten til Primark å være og de nesten ikke hadde klær der.. Det var mer tilbehør, ting til hjemmet, sko og koseklær i grunn. Så vi ble litt skuffet begge to hehe. Noen ting fant jeg heldigvis!

Da vi skulle hjem var bussen 40 minutter forsinket, så vi rakk bare å løpe innom hotellrommet og slenge fra oss tingene før vi gikk for å møte de andre til middag. Jeg hater å komme for sent til ting eller la andre vente på meg, men siden bussen kun gikk en gang i timen trodde vi at vi hadde valgt riktig buss.. Heldigvis ble vi ikke så forsinket til middag da!

Det var egentlig det som den dagen gikk til haha. Jeg henger som sagt litt etter med oppdateringer her fra ferien, så jeg velger å publisere innlegg i kronologisk rekkefølge fremfor å publisere frem og tilbake om forskjellige dager. Det er forresten pyntet med julepynt flere steder her nede og det er så rart.. gå i shorts og singlet og se alt det haha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg