MÅNEDENS ANTREKK FEBRUAR + MARS

Altså hvor får jeg energien min fra haha? Jeg har jo nesten ikke sovet noe i natt. Jeg sov en time og deretter ble jeg lys våken. Hva gjorde jeg da? Vel, jeg satte meg opp og begynte å hekle et kosedyr, så det har jeg holdt på med i natt. Vi var forresten en tur på butikken tidligere i dag og tok med Molly i bånd. Det ble stor protest på vei ned og det var ikke så kult å bli bært. På vei opp derimot gikk hun som en hund som har gått i bånd i mange år. Det ligger en video på story på Instagram hvis noen vil se.

Om en liten stund skal vi avgårde for å grille og mormor har til og med laget hjemmelaget potetsalat, nam! Jeg er heldig som har så spreke besteforeldre og at vi bor så nærme hverandre. Det er utrolig vondt å ikke ha klemt hverken mormor eller besse på over et år nå, men heldigvis kan man i det minste tilbringe tid sammen med avstand.

Under her får dere se antrekkene jeg postet i februar og i mars. De siste måneden har jeg samlet opp litt og kjørt to måneder av gangen, da ikke alle måneder har hatt så mange antrekk. Det kommer jeg nok til å fortsette med med mindre det blir mye antrekk fremover. Nå er det jo varmere ute og derfor lettere å kle seg også. Jeg har iallfall stor inspirasjon om dagen til hvordan jeg skal sette sammen antrekk!

 

Februar

 

 

 

Mars

 

 

 

Hvilket antrekk likte du best?

 

//Elise Amanda

_______________________________________

Følg meg gjerne på FaceBook HER eller på instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg